Møt Carl Christian Stierna og Nordvik & Partners


En sulten eiendomsmegler med store mål.

Carl Christian Stierna og Nordvik & Partners utfordrer det etablerte.

Og jakten etter muligheter pågår ofte lenge etter at de fleste av oss for lengst har logget av for dagen. Vi opplever et ungt eiendomsmeglerkontor med høyt tempo, kraftig vekst og store ambisjoner. Her er det ingen som følger klokka eller normert arbeidstid.

– Vi jobber for at våre kunder skal bli godt fornøyd. Det fordrer ekstra innsats, men så er det også utrolig motiverende å jobbe i en bransje med fart og mulighet for å realisere ambisjoner. For vi er her for å øke markedsandeler. Det har vi vært siden vi opprettet avdelingen for halvannet år siden, og målet er selvfølgelig å sikre at vi oppleves som den mest attraktive aktøren for alle som skal kjøpe eller selge bolig i vårt område, kommenterer Carl Christian Stierna, partner og autorisert eiendomsmegler.

 

megler

 

Vi i Get bedrift lar oss inspirere i entusiasmen og viljen til å lykkes.
Det er spennende å se mulighetene og hvordan miljøet på kontoret hos Carl Christian med kolleger oser av arbeidsiver. Det gir jo som kjent resultater. Og vi hadde ikke vært i lokalene mange minutter før den første avtalen var i boks. – Det er bare kjempegøy, sier markedssjef i Get bedrift Lars Fredrik Hajum. Vi er stolt leverandør og partner på bredbånd og tv pakke til kontoret her, en oppgave vi ikke tar lett på. Service, oppetid og fleksibilitet er kritisk i budrunder og for å sikre en effektiv hverdag for meglerne, avslutter Hajum.

 

Get bedrift heier på din suksess! 
Det er en tøff utfordring å være en SMB aktør i et stort marked. Stå på startstreken med sekken full av pågangsmot med mål om å realisere store ambisjoner. Vi trenger nemlig den fighterviljen i norsk næringsliv.
Derfor har vi satt som mål å hjelpe frem grundere og entreprenører langs det ganske land som brenner for smarte løsninger. Har du lyst til å bli en del av vårt ambassadør team kan du ta kontakt med Get Bedrift på telefon 800 81 222. Filosofien er nemlig enkel; om du lykkes – lykkes vi.