Møt Per hos Bergersen Bil og Karosseri AS


Når bil er lidenskap, livet og familien.

Møt Per Bergersen, en energibunt av de sjeldne som ikke er redd for å gå nye veier for å skape verdi for kundene. 

 

Bergersen Bil og Karosseri er en familiebedrift av de sjeldne. Flere generasjoner er aktivt med i driften og etter en rask tur på kontoret, er det åpenbart at det er mer enn DNA som binder folk sammen. Gutta på verkstedet viser engasjement og kjærlighet til hver skrue. Enten du kjører amerikansk eller japansk, tysk eller italiensk. Daglig leder Per Bergersen har kjørt og skrudd det meste. Historien startet i kortbukser i garasjen med mors boble, og nå 40 år senere har han mistet tall på antall og favoritter. Alle biler har sin sjarm.

 

For oss betyr også Per og hans team noe helt spesielt.
Han var Get bedrift sin første SMB bedriftskunde. På jakt etter smarte løsninger og med klare ideer på hvordan ting kunne løses var Per raskt oppe på fiber og med tilpassende tv løsninger.  Kraftig og stabilt Wi-Fi er også blitt et viktig verktøy for effektivisering av mekanikere, arbeidsflyt og selvfølgelig flott for kunder som effektivt kan jobbe mens de venter på at bilen ferdigstilles.

 

Ta turen innom og opplev et verksted og en bilforretning med sjel og kompetanse du også. Prisen er det åpenbart heller ikke noe å si på om vi skal tro Romerikes Blads artikkel: Fikser bilen til svenskepris
 
Get bedrift heier på din suksess! 
Det kan vært tøff utfordring å være en SMB aktør i et stort marked. Stå på startstreken med sekken full av pågangsmot med mål om å realisere store ambisjoner. Vi trenger nemlig den fighterviljen i norsk næringsliv.  Derfor har vi satt som mål å hjelpe frem grundere og entreprenører langs det ganske land som brenner for smarte løsninger. Har du lyst til å bli en del av vårt ambassadør team kan du ta kontakt med oss i Get Bedrift på 800 81 222. Filosofien er nemlig enkel; om du lykkes – lykkes vi.