Møt Agnes Berntsen og Strand Hotel Fevik AS


En sørlandsperle utenom det vanlige.

Møt Agnes Berntsen og Strand Hotell Fevik AS.

En sørlandsperle utenom det vanlige.

Funkisperlen på Fevik oser kvalitet, engasjement hos ansatte og kjærlighet til detaljer vi sjelden opplever. Så henger også prisene fra hotellnæringen tett sammen med hotellets kanskje viktigst valuta – de mange fantastiske tilbakemeldingene fra hotellets gjester.

Agnes har sammen med sitt team på drøyt 40 ansatte snudd et tapssluk til en Gaselle bedrift som stadig setter nye besøksrekorder. Er du i nærheten er vi ikke i tvil om du bør legge besøket innom.


Vi er svært stolte og ydmyke over muligheten til å levere en totalpakke med TV og fiber til hotellet og deres gjester. Les gjerne mer av hotellets historie sett gjennom Kapitals øye i juni 2014. Det er motivasjonslektyre for flere av oss.

Get bedrift heier på din suksess!
Det kan vært tøff utfordring å være en SMB aktør i et stort marked. Stå på startstreken med sekken full av pågangsmot med mål om å realisere store ambisjoner. Vi trenger nemlig den fighterviljen i norsk næringsliv.
Derfor har vi satt som mål å hjelpe frem grundere og entreprenører langs det ganske land som brenner for smarte løsninger. Har du lyst til å bli en del av vårt ambassadør team kan du ta kontakt med Get Bedrift på telefon 800 81 222. Filosofien er nemlig enkel; om du lykkes – lykkes vi.