Møt Goggen Sportspub og Martin Vogel


En visjonær sportspub med god stemning og fiber rett i veggen.

Goggen Sportspub AS ble raskt en institusjon i Drammen.
Øl, pølser og fotball er mantra i denne svært fargerike og høyst levende sosiale møteplassen på Bragernes Torg.
Gjestene ser ut til å stortrives, kanskje ikke så rart med Martin Vogel bak spakene og som leder for driften. Forskjellen ligger i detaljene og engasjementet brenner utenpå betjeningen. Ikke bare har Martin selv vært en aktiv idrettsutøver, men med historie som sjef for bankettsalen på Grand Hotell og utdannelse fra en svært kjente hotellfagskole i Sveits skjønner vi godt hvorfor gjestene føler seg ekstra velkommene.  Her møtes fire generasjoner sportsentusiaster og et fast klientell på begge sider av baren. Det har vært gjort tv serier av lignende barmiljø tidligere  – men vi anbefaler at du tar turen innom og opplever den selv. Enten det er storkamp eller lokalt oppgjør på skjermen.
Stolt leverandør av tv, bredbånd og telefoni. 
Vi er svært stolte av å være med på laget med leveranse av fiber, telefoni og tv pakke med Goggen. Takk for tilliten Martin, og lykke til med to hjemmelag i serien!
Get bedrift heier på din suksess!
Det kan vært tøff utfordring å være en SMB aktør i et stort marked. Stå på startstreken med sekken full av pågangsmot med mål om å realisere store ambisjoner. Vi trenger nemlig den fighterviljen i norsk næringsliv.
Derfor har vi satt som mål å hjelpe frem grundere og entreprenører langs det ganske land som brenner for smarte løsninger. Har du lyst til å bli en del av vårt ambassadør team kan du ta kontakt med Get Bedrift på telefon 800 81 222. Filosofien er nemlig enkel; om du lykkes – lykkes vi.