BREDBÅND FOR DIN BEDRIFT

Vårt løfte er å tilby markedets beste priser målt mot ytelse. Vi garanterer at du får topp kvalitet, stabile tjenester og at vi er tilgjengelige dersom du skulle trenge oss. Det er enkelt å være kunde hos oss, så vel som å bytte til Get bedrift – vi ordner alt det praktiske og du får en nøkkelferdig løsning tilrettelagt av egen sertifisert servicetekniker.

Fiber
Hybridfiber

Hybridfiber er den mest utbredte bredbåndsteknologien i verden og kombinerer fiber og coaxialkabel.

10
Mbps Ned
5
Mbps Opp

Rimelig løsning for de minste

550
50
Mbps Ned
10
Mbps Opp

God hastighet til fornuftig pris

890
100
Mbps Ned
10
Mbps Opp

Mest for pengene og rå ytelse

1190
200
Mbps Ned
20
Mbps Opp

Mange ansatte eller laster ned store filer

1890

Du kan alltid justere farten og tilpasse din hastighet etter du har bestilt. Dekning kan variere.

BREDBÅND FRA GET BEDRIFT

Med bredbånd fra Get bedrift får du tilgang til en rekke tjenester og innhold. Bestill i dag og opplev forskjellen.

Wi-Fi RUTER

Innebygget trådløst nett i ruter.

FAST IP-ADRESSE

Vi tilbyr muligheter for fast IP adresse til din bedrift.

HVORFOR GET BEDRIFT BREDBÅND?

MER INFORMASJON
MINDRE INFORMASJON
Kraftig landsdekkende fibernett

Get har redundant fibernett for nasjonal distribusjon av tjenester, samt kraftige redundante linjer ut av Norge for internasjonal trafikk. Get har ingen overbooking og kjører med overkapasitet i vårt nett for å sikre en god kundeopplevelse. Derfor har vi i flere år vært en ledende aktør på Netflix hastighetsindeksen. Redundans sørger for meget høy tilgjengelighet på tjenesten slik at din bedrift alltid er på nett. Et kraftig og robust nasjonalt og internasjonalt nett er den beste garantien du har for at ansatte i din bedrift er sikret en optimal Internett tilgang.

Fiber, HFC og mobilt bredbånd

Inn til den enkelte bedrift leverer Get både på fiber og HFC (Hybrid Fiber Cable), samt at vi også leverer mobilt bredbånd til bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte en mer fleksibel jobbhverdag. Dette gir Get en unik dekning i Norge og sørger for at vi kan levere deg en så kosteffektiv løsning som mulig.

Enkelt å tilpasse hastighet

Hos Get får du den hastigheten du trenger og det er enkelt å velge og endre hastighet etter behov. Du styrer selv din egen løsning, og du har til enhver tid full kontroll over kostnadene. Vi vet at mange bedrifter bruker mye tid på faktura-gjennomganger. Dette kan du forenkle betraktelig hos Get med elektronisk faktura. Vi vet også at Wi-Fi er viktig for de aller fleste bedrifter. Derfor inkluderer vi alltid en Wi-Fi ruter i Get bedrift Internett.

En utfordrer i markedet

Get har helt siden oppstarten vært utfordreren og innovatøren i det norske bredbåndsmarkedet. Vi har siden vi var først med superbredbånd i Norge i 1997 ledet utviklingen mot høyere ytelse og lavere priser. Vi er i dag Norges nest største bredbåndleverandør og den operatøren som vokser raskest i bedriftsmarkedet i Norge.

Det betyr at vi hele tiden utvikler det som blir viktig for din bedrift i framtiden som:

  • Sky-baserte tjenester som Get bedrift Sky Lagring med sikker nettlagring, synkronisering, deling, online backup og enkel brukeradministrasjon.
  • IPv6 som sikrer at det vil være nok IP adresser i framtiden. Dagens IPv4 adresser er i ferd med å bli oppbrukt. Get er ledende i Norge på IPv6 i dag.
  • Kontinuerlig utbygging av våre fiberringer for å sikre nok kapasitet og redundans også i framtiden. Get er et meget solid selskap med en god inntjening. Vi reinvesterer hele overskuddet i nett og tjenesteutvikling slik at du fortsatt får mest for pengene hos oss.

Aldri lang unna ditt eget servicesenter

Get bedrift Internett er en nøkkelferdig og driftet løsning der Get tar ansvar for tjenesten ende-til-ende. Get har kontorer i 11 norske byer med egne teknikere, spesialister, kundemottak og reservedelslager. Dette gjør Get unik blant teleoperatørene i Norge og sørger for

  • Korte leveransetider
  • Rask feilretting
  • Lokal kompetanse
  • Nærhet og enkel å kontakte

Get vant Kundeserviceprisen i bredbåndskategorien i 2013, og dette er et bevis på at du hos oss får god service – hver gang. Dette gjør det enkelt og tidsbesparende for deg å være kunde hos oss.

GET BEDRIFT
Maridalsveien 323, 0872 Oslo
Tel: 800 81 222
POSTADRESSE
Get, postboks 4400, Nydalen, 0403 Oslo
KONTAKT
Maridalsveien 323, 0872 Oslo
bedrift@get.no